2012. március 10., szombat

Aranykönyv

Kedves Olvasók!
Az, hogy már lassan kezd kitavaszodni, egyet jelent: halad az idő és telik 2012 is. De ez nem jelenti azt, hogy 2011-ről elfeledkezhetünk. Sőt! Emlékezzünk csak vissza, mennyi minden történt! És nemcsak a nagy világban, hanem velünk is. Mennyiféle könyvet olvastunk! Mennyi jó könyv jelent meg 2011-ben!:biggrin:
A Libri könyváruház Aranykönyv néven keresi a 2011-ben megjelent könyvek közül az olvasók kedvencét. Ha ti is szeretnétek szavazni, nem kell mást tegyetek, mint az alábbi linkre klikkelve megkeresni kedvenceteket, és a zöld négyzetecskét megnyomni. Természetesen, ha valami nem tetszett, azt is jelezni tudjátok, a könyv címe melletti fekete négyzetre klikkelve.
Jelmagyarázat


http://www.libri.hu/aranykonyv/




Szeretnénk Titeket megkérni arra, hogy négy, számunkra fontos könyvet is értékeljetek, méghozzá a zöld négyzetecskére klikkelve "ajánlom"-ra. :) Ez a négy könyv nem lenne más, mint:

  • B.M. Grapes - Jóslatok hálójában
  • Szurovecz Kitti - Fényemberek
  • Leiner Laura - A Szent Johanna Gimi 4. (Barátok)
  • Leiner Laura - A Szent Johanna Gimi 5. (Remény).
Az első kettőt a Szórakoztató irodalomnál, az utolsó kettőt pedig a Gyermek és ifjúsági szakasznál találjátok meg. Köszönjük szépen, ez sok segítség mindenki számára!<3

<3Ezen kívül, értékeljetek szívetek szerint!<3
És kiránduljatok sokat tavasszal!:glad:

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Holnap - Brigi & Edina Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template